Dit is
Collide.

In een open cultuur zetten we in op mensen. Via kennisdeling, persoonlijke begeleiding en zelfontwikkeling is bij Collide iedereen de beste versie van zichzelf. Verantwoordelijkheid nemen? Graag! We moedigen elk initiatief aan.

Wat maakt Collide uniek?

01

Kennisdeling

Bij Collide moedigen we iedereen aan om initiatief te nemen & zijn/haar kennis en expertise te delen op verschillende manieren. Zo zijn er kennissessies, begeleiden we studenten en hebben we een team dat nieuwe technologieën en trends opvolgt.

Technology Thursdays

Een nieuwe trend in jouw branche? Een technologie waar jij magische dingen mee kan? Op onze Technology Thursdays geven we een medewerker het woord om te vertellen over een bepaalde technologie, taal of methode waar hij/zij in gelooft.

Technology Squad

Een vaste technologie? Één programmeertaal? Daarmee kan je onmogelijk oplossingen op maat aanbieden. De Technology Squad is een team dat IT-trends op de voet volgt, bepaalt welke technologieën moeten worden ingezet en de juiste opleidingen zoekt. Join the team!

Studenten
begeleiding

Student IT en op zoek naar een stage? Dan ben je bij Collide aan het juiste adres! Ook andere studenten krijgen bij ons de kans om van het bedrijfsleven te proeven. Zo begeleiden we IT-projecten van PXL en organiseren we samen Hack The Future, een boeiende hackathon. Interesse? Neem contact op!

Conferenties

In een ideale wereld wonen we elke conferentie bij die we interessant vinden. In een realistische wereld zoeken we naar mogelijkheden om zélf te spreken op conferenties en onze kennis met de wereld te delen. Is er toch een mogelijkheid om ergens heen te gaan? Dan doen we daar ons best voor!

02

Persoonlijke begeleiding

Bij Collide ben je geen nummer. Voor elke medewerker is er begeleiding op maat, in de vorm van mentorship en een persoonlijk ontwikkelingsplan.

Mentorship

Als starter word je niet aan je lot overgelaten. Voor elke nieuwe medewerker zoeken we een ‘matching mentor’, op persoonlijk en technisch vlak. Samen met je mentor stel je een persoonlijk ontwikkelingsplan op zodat je je, door de jaren heen, kan blijven ontplooien en je talenten kan ontdekken.

Persoonlijk ontwikkelings
plan

Niemand is hetzelfde. Daarom zorgen we voor een persoonlijk ontwikkelingsplan waarin beschreven staat wat jij wil bereiken. Om die doelen te stellen, hanteren we het SMART-principe. SMART staat voor Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch en Tijdgebonden. Op die manier wordt jouw plan een echte leidraad voor je carrière.

03

Zelfontwikkeling

Zelf-
ontwikkeling

De beste versie van jezelf? Die word je door je steeds verder te ontwikkelen, en dat ondersteunen we met plezier. Hoe? Aan de hand van allerhande opleidingen en trainingen.

Opleidingen

De wereld verandert voortdurend, de IT-wereld nóg sneller. Om bij te blijven, geven we onze medewerkers de kans om allerlei opleidingen te volgen. De Technology Squad zoekt interessante opleidingen en voorziet een uitgebreid aanbod, maar zie je zelf iets wat je aanspreekt? Graag! Initiatief moedigen we aan.

Insights Discovery Workshop

Beter worden in je vak is één ding, je ook op persoonlijk vlak blijven ontplooien en je soft skills ontwikkelen is minstens even belangrijk. Daarom bieden we onze medewerkers heel wat trainingen op maat aan. Denk aan een Insights workshop om je persoonlijkheidsprofiel te ontdekken of een communicatiecursus waarin je leert communiceren als een professional. Zelf een idee of specifieke wensen? We horen het graag!

Search illustration

Wij zoeken talent.

Schoolverlater of ervaringsdeskundige?
Zolang je gemotiveerd bent, ben jij degene die we zoeken!

Vacatures & groeipaden
Lees meer

04

Cultuur

Events & teambuilding

Onder het motto 'Work hard, play hard' is er bij Collide tijd en ruimte voor ontspanning. Dat mag met IT te maken hebben, zoals Hack the Future, maar dat is zeker geen must. Zo doen we regelmatig teambuildings, zowel met de hele Bewire groep als met ons eigen team. Wat dacht je van een jaarlijkse shortski, Halloweenparty of maandelijkse Board Game Night?

Part of Bewire

Bewire is een hotspot voor innovatieve digitale oplossingen en software management. Binnen Bewire is Collide de go-to partner voor fullstack development en alle kennis daarrond. Bewire, en bijgevolg Collide, mag zichzelf een 'Great Place To Work' noemen, en werd al meermaals verkozen tot Best Workplace. And that's how we roll!

Hybride werken

9 to 5, het kan, maar hoeft niet bij Collide. We zijn er van overtuigd dat flexibiliteit bijdraagt aan de productiviteit. Hybride werken, in overeenstemming met de klant, is dan ook een belangrijk onderdeel van onze werkcultuur. Kom je naar kantoor? Dan zorgen we voor een fijne werkplek in Herentals of Hasselt (inclusief koffie & koekjes).

Initiatief & verantwoordelijk

Verantwoordelijkheid is bij Collide erg belangrijk. We geven verantwoordelijkheid uit handen, en staan open voor elk initiatief. Meer nog, we moedigen nieuwe ideeën aan en luisteren met plezier naar wat jij te vertellen hebt.

Technolgy Squad

Om echt op maat te kunnen werken, zien we meerwaarde in het ontdekken van verschillende programmeertalen en verschillende technologieën. Onze Technology Squad volgt de trends op de voet, zoekt naar interessante opleidingen en zet de technische lijnen van Collide uit. Do you want to join our squad?

Ons verhaal

History

2010

C4J zag het levenslicht. Wie Java zegt, zegt al meer dan 10 jaar C4J.

2015

De geboorte van Evance, de place to be voor straffe frontend profielen.

Bewire werd opgericht en gebombardeerd tot overkoepelende organisatie.

2022

Time to Collide!

Backend en frontend horen onmiskenbaar samen, en ook wij blijven niet achter.

...

Let's grow together. Bouw jij mee verder aan ons verhaal?